contact button

facebook button

twitter button

Foto-excursies onder begeleiding
én gratis deelname aan Fotospreekuur

Foto-excursies in 2019

Een dagdeel lekker buiten fotograferen, in steeds een ander gebied, met GRATIS deelname aan het Fotospreekuur!

 

Locaties en data worden nader ingevuld.


Maximaal aantal deelnemers: 10 per foto-excursie, minimaal 6. 

Meld u aan via het Aanmeldformulier. Kijk op de Deelnemerslijst of er nog plaats is bij deze excursie.

Startpunt en de details van de excursies worden per e-mail bekendgemaakt aan de aangemelde deelnemers.

 

Zin om lekker buiten te fotograferen? Ga mee op onze foto-excursies in het noorden en oosten van Nederland! Als u een beetje thuis bent op uw camera, kunt u al mee...

Extra reden om mee te gaan: gratis deelname aan Fotospreekuur voorafgaand aan de workshop!

Het is gebleken dat vrijetijdsfotografen vaak niet 'lekker' fotograferen, omdat ze niet weten wat hun camera kan en niet kan. We willen daarop anticiperen door de vragen een op een met de deelnemers te bespreken. Deelnemers aan de foto-excursies kunnen een uur voordat de excursie begint al hun fotovragen voorleggen aan de docent, die ze direct probeert te beantwoorden. Na afloop van het Fotospreekuur kent u uw camera nóg beter!

Ook tijdens de foto-excursie krijgt u persoonlijke begeleiding. Om dat mogelijk te maken houden we de groepen klein, maximaal tien personen. Je zult zien dat deze benadering van persoonlijke aandacht helpt. U gaat er echt beter door fotograferen. Meld u aan voor een van de foto-excursies in 2019 en haal het onderste uit de kan van uw fotohobby!

Ga met ons mee op pad. Op verschillende data in 2019 bezoeken we diverse mooie en fotografisch interessante gebieden en dorpen. Tijdens de foto-excursie ondersteunen we u bij het maken van mooie beelden. U krijgt alle mogelijke tips over beelduitsnede, de plaats van de horizon in beeld, en het gebruik maken van allerlei objecten in het landschap om diepte te suggereren. Ook vertellen we u over nut en noodzaak van onder- of overbelichten, het maken van sfeerfoto's, en nog veel meer. Na afloop van deze workshop hebt u werkelijk beter leren kijken... en zien! Tijdens de excursie probeert u eerst zelf om een mooie foto te maken. Mocht u daarbij tegen 'problemen' oplopen, inhoudelijk of technisch, dan helpt de docent u graag verder. 

Toegevoegde waarde van deze excursie: na afloop kunnen deelnemers maximaal vijf van hun gemaakte foto's naar de docent mailen, die daar enkele opbouwend-kritische opmerkingen over maakt, en ze voorziet van stimulerende en motiverende adviezen. Kortom: alle reden om mee op pad te gaan, op zoek naar mooie beelden. Te meer omdat de workshop, inclusief feedback, niet duur is: 45 euro per deelnemer.

Bij ons is de sfeer altijd goed - lees de opmerkingen van ex-deelnemers er op deze website maar op na. We heten u nu alvast hartelijk welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CouchCMS