contact button

facebook button

twitter button

Door powershoots snel goed thuis op de camera - voor zzp-ers, bedrijven, organisaties, en particulieren

Powershoots of privelessen voor ondernemers en particulieren

 

De powershoot of privéles wordt op locatie gegeven, of in een locatie naar keuze. Data en tijden worden in overleg vastgesteld. 

Stuur ons een mail via dit mailadres, en we nemen contact met u op.

 

Privéles voor particulieren

Niet iedereen heeft tijd om uitgebreid een cursus te volgen. Soms maakt een drukke, onregelmatige baan of druk gezinsleven het onmogelijk om geregelde cursusbijeenkomsten bij te wonen. Speciaal voor deze particulieren geven we privéles.

Twee privélessen vlak vóór u op vakantie gaat

Privéles betekent persoonlijke aandacht voor u alleen. Tijdens die lessen leert u wat u moet weten over uw camera, fotografische basisvaardigheden, en het maken van aantrekkelijke beelden qua compositie, beeldinhoud en –opbouw, en nog veel meer. Tussen de bijeenkomsten door heeft u de tijd heeft om enkele opdrachten uit te voeren. Tijdens de volgende les bespreken we de beelden. Dan komen we weer bij elkaar om het geleerde te bespreken, en te kijken of u het allemaal 'begrijpt'. U gaat naar huis met enkele nieuwe opdrachten, die we opnieuw - altijd opbouwend - bespreken. Afhankelijk van de behoefte, komen we nog een derde keer bij elkaar, om alles nogmaals door te nemen.

De privélessen worden gegeven in Drenthe, Friesland en Overijssel op een geschikte locatie, in overleg met de cursist(en). Bij de prijs van de privélessen inbegrepen is de digitale toezending van een uitgebreide.pdf van de Cursusmap, waarin de cursusinhoud uitvoerig en toegankelijk staat beschreven.

Een privéles bestaat uit een dagdeel van anderhalf uur. De privélessen zijn nuttig en leerzaam zowel voor bezitters van een spiegelreflex- als een compactcamera.


Powershoots fotografie in 2019 voor communicatiemedewerkers en zzp-ers

Powershoots zijn sessies waarbij we ons concentreren op het overbrengen van informatie die nodig is om foto's te kunnen maken voor uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens die lessen leert u wat u moet weten over uw camera, fotografische basisvaardigheden, en het maken van aantrekkelijke beelden qua compositie, beeldinhoud en –opbouw, en nog veel meer. 

De lesstof bestaat uit een uitgebreide Informatiemap die optioneel beschikbaar is, en op verzoek digitaal wordt toegezonden. Er zijn ook mogelijkheden om deze lessen aan meer dan twee personen tegelijk te geven, waardoor de cursusprijs lager uitvalt. 
Tijdens de lessen bestaat uiteraard de mogelijkheid om rekening te houden met speciale onderwerpen, die u eens goed uitgelegd wilt hebben. Ook is het mogelijk het aantal lessen uit te breiden tot bijvoorbeeld vier. Tijdens deze privélessen, wordt zo veel mogelijk 'op maat' gewerkt, rekening houdend met wat de klant wil.


 

 


 

 

Powered by CouchCMS