contact button

facebook button

twitter button

Door privéles en spoedcursus snel goed thuis op de camera - ook voor bedrijven en organisaties

Privéles fotografie in 2017, voor particulieren en bedrijven

 

Privéles betekent dat we persoonlijke aandacht kunnen geven aan iedere cursist, omdat nu eenmaal niet iedereen even ver is op de camera. Bij privéles bent u alleen, of met hooguit vijf personen. Tijdens die lessen leert u wat u moet weten over uw camera, fotografische basisvaardigheden, en het maken van aantrekkelijke beelden qua compositie, beeldinhoud en –opbouw, en nog veel meer. Als u moeite heeft met een bepaald onderwerp, proberen we u daarin extra te begeleiden. Alles in een opbouwende, gemoedelijke sfeer.

Tijdens de privélessen leert u uw camera heel goed kennen. U weet wat er achter bijna iedere knop en menufunctie zit, en onder welke omstandigheden u die moet of kunt gebruiken. U leert hoe u de camera zelfbewuster en trefzekerder gaat hanteren. U bent de baas over de camera, en niet andersom...

Stuur ons een mail via dit mailadres, en we bespreken met u wat uw mogelijkheden en wensen zijn bij het geven van twee of drie privelessen.

Privéles voor particulieren

Niet iedereen heeft tijd om uitgebreid een cursus te volgen. Soms maakt een drukke, onregelmatige baan of druk gezinsleven het onmogelijk om geregelde cursusbijeenkomsten bij te wonen. Speciaal voor deze particulieren geven we privéles.

Privéles betekent persoonlijke aandacht voor u alleen, of voor hooguit vijf personen. Tijdens die lessen leert u wat u moet weten over uw camera, fotografische basisvaardigheden, en het maken van aantrekkelijke beelden qua compositie, beeldinhoud en –opbouw, en nog veel meer. De twee tot drie bijeenkomsten worden steeds gevolgd door een korte periode waarin u de tijd heeft om enkele opdrachten uit te voeren. U stuurt de opdrachtfoto's toe, en tijdens de volgende les bespreken we de beelden. Dan komen we weer bij elkaar om het geleerde te bespreken, en te kijken of u het allemaal 'begrijpt'. U gaat naar huis met enkele nieuwe opdrachten, die we opnieuw - altijd opbouwend - bespreken. Afhankelijk van de behoefte, komen we nog een derde keer bij elkaar, om alles nogmaals door te nemen.

De privélessen worden gegeven in Drenthe, op een geschikte locatie, in overleg met de cursist(en). Bij de prijs van de privélessen inbegrepen is de digitale toezending van een uitgebreide Cursusmap, waarin de cursusinhoud uitvoerig en toegankelijk staat beschreven.

Een privéles bestaat uit een dagdeel van 2 uur. De privélessen zijn zowel nuttig en leerzaam voor bezitters van een spiegelreflex- als een compactcamera.


Cursus voor toekomstige bedrijfsfotografen - drie lessen op locatie

Geregeld krijgen wij verzoeken om bijvoorbeeld ZZP-ers op te leiden tot "fotograaf", om zo zelfstandig hun eigen fotopubliciteit te kunnen regelen. Wij voldoen graag aan dat verzoek. Speciaal voor deze toekomstige fotografen bieden wij een pakket van drie privélessen aan, waarin de benodigde kennis wordt besproken, inclusief een aantal opdrachten. 

De cursus wordt op locatie gegeven in het betreffende bedrijf, of in een locatie naar keuze. De privéles bestaat uit drie dagdelen. Tussen de twee bijeenkomsten wordt tenminste drie weken 'vrij' gepland, zodat de deelnemer de gelegenheid heeft om de opdrachten uit te voeren.

 Data nader in te vullen maar meestal op een ochtend van 9.30 tot 12.00 uur, of een middag van 13.00 tot 15.30 uur. De kosten per les bedragen in totaal 175 euro, ex. 21% BTW. De lesstof bestaat uit een uitgebreide Informatiemap die optioneel beschikbaar is, en op verzoek digitaal wordt toegezonden. Er zijn ook mogelijkheden om deze lessen aan meer dan twee personen tegelijk te geven, waardoor de cursusprijs lager uitvalt. 
Tijdens de lessen bestaat uiteraard de mogelijkheid om rekening te houden met speciale onderwerpen, die u eens goed uitgelegd wilt hebben. Ook is het mogelijk het aantal lessen uit te breiden tot bijvoorbeeld vier. Tijdens deze privélessen, wordt zo veel mogelijk 'op maat' gewerkt, rekening houdend met wat de klant wil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CouchCMS