contact button

facebook button

twitter button

Reacties van deelnemers aan
workshops en cursussen

Workshops Landschapsfotografie

"Ik heb meer inzicht gekregen in de basisprincipes van digitaal fotograferen, in het maken van een goede compositie, en het bedienen van de speciale functies op de camera. Ik vond het een goeie cursus."

"De workshop had een goede balans tussen theorie en praktijk. Het was precies de goede dosis informatie, niet te weinig, niet te veel. Het was een leuke dag en de workshop heeft mijn enthousiasme voor de fotografie nog meer aangewakkerd!"

"De workshop heeft aan mijn verwachtingen voldaan en veel duidelijker gemaakt waar het in de fotografie op aankomt."

"Ik wilde tijdens deze workshop iets leren, en dat is heel erg gelukt. Ik heb veel ideeën opgedaan, en het toestel beter leren kennen."

"Ik vond het een zeer leerzame workshop en een gezellige dag."

"Tijdens deze workshop heb ik de technische aspecten van fotografie en de camera beter leren kennen en ben ik een stuk wijzer geworden. De uitleg van de docent was duidelijk."

"Ik heb mijn camera beter leren kennen. De uitleg was helder. Ik ben blij dat ik de informatiemap heb aangeschaft."

"Ik vond het een fijne, leerzame dag."

"Ik heb beter leren kijken naar het landschap, en veel geleerd over de juiste afstelling van de camera."

"Ik heb er erg veel van geleerd. Ik vond de workshop goed verzorgd en de catering was goed."

"Ik heb veel aanwijzingen en tips gekregen om beter te leren fotograferen. Het was een heel prettige dag, en ik heb er veel van opgestoken, en nog veel meer om over na te denken."

"Ik vond het een boeiende en leerzame dag."


Cursussen Leer Uw Camera Kennen

"Er zaten veel dingen in deze cursus die me aanspraken, zoals het uitvoeren van opdrachten, en het kijken naar andermans foto's. Ik vond de Informatiemap prima, en in z'n totaliteit was de cursus z'n geld meer dan waard. Ik zou het wel plezierig vinden om het geleerde in praktijk te brengen waar de cursusleider bij is. Zodat je gecorrigeerd wordt als je iets fout dreigt te doen. Daar leer je ook veel van, denk ik."

"De cursus heeft er aan bijgedragen dat ik de hobby nu serieus ga aanpakken."

"De cursus heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik begrijp nu wat het diafragma precies doet. Aan de hand van beelden werd dat op cursus heel duidelijk gemaakt. Ik heb me gerealiseerd dat je dat pas onder de knie krijgt door veel zelf te oefenen. Het kijken naar foto's van anderen was verhelderend, de cursusleider heeft me beter leren kijken. En leren nadenken over "wat je nu eigenlijk op je plaatje wilt hebben."

"Ik vond dit echt een goede cursus ook voor mensen met een eenvoudige camera..ik had het er voor over om zes avonden lang anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te rijden en ga nu sparen voor een betere camera."

"Jij bént gewoon helemaal fotografie, je brengt je enthousiasme over."

"Tip: kondig duidelijk aan dat deze cursus ook bestemd is voor mensen met een redelijk eenvoudige digitale camera. Dan krijg je vast nóg meer enthousiaste mensen."

"Ik begrijp nu beter de functies en de vele instelmogelijkheden van mijn digitale camera. Ik vond het een zeer interessante cursus, waarvan ook de ontspannen sfeer mij erg aansprak."

"Deze cursus heeft me gestimuleerd om de automaat op de camera wat vaker uit te schakelen, en daar wilde ik uiteindelijk toch naar toe."


Foto-excursies

"Ik vond de excursie erg leuk en de sfeer was gezellig. De excursie was zijn geld waard. De locatie was schitterend en er was voldoende om te fotograferen."

"Ik vond de excursie zeer geslaagd en het geld zeker waard. Het was een fotogenieke omgeving waar ik met plezier gefotografeerd heb. Als ik kan zal ik me voor meer tochten opgeven."

"De excursie vond ik wel interessant en leerzaam. De manier waarop achteraf per e-mail onze foto's beoordeeld worden is een goede oplossing om de kosten toch zo laag mogelijk te houden."

"Al met al was het een leuke en leerzame middag. Ik denk dat ik nog wel een keer aan een excursie wil deelnemen."

"Het was een prettige excursie. Ook de tips van : "Kijk hier eens langs, dan zie je ...." heb ik als prettig ervaren."

"Ik vond het een leerzame excursie. Het zit hem in de persoonlijke begeleiding: iedere keer in je digitale camera naar het resultaat kijken en het dan met het advies opnieuw proberen."

"Ik vind de excursie in deze vorm niet te duur: je krijgt waar voor je geld. De locatie was prima: afwisseling in het landschap. De groep moet niet groter, lijkt mij."

"Opmerkingen: Kunnen we dit soort excursies ook ontwikkelen voor stadse cultuur ? Een stad als Deventer bijvoorbeeld heeft heel veel oude gevels."

Powered by CouchCMS