contact button

facebook button

twitter button

Workshops Landschapsfotografie in een schitterende omgeving, inclusief lunch

Workshops Landschapsfotografie in Drenthe 

 

Cursusdata
en tijden 2019

hele dag, inclusief lunch bij recreatieondernemer in directe omgeving van Nationaal Park Dwingelderveld: locatie en data worden nader ingevuld.

 

Aanmelden is mogelijk via het Aanmeldformulier onder deze link.

Kijk op de Deelnemerslijst of er nog plaats is bij deze workshop.

 

Ook in 2019 organiseren wij op verschillende data in Drenthe en Friesland workshops Landschapsfotografie voor digitale amateurfotografen. Vrijetijdsfotografen leren zo'n dag wat ze wel en vooral niet moeten doen om geslaagde landschapsfoto's te maken. De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Bij de workshop is een lunch inbegrepen.

De workshop begint 's ochtends met aandacht voor de theorie van digitaal fotograferen. Daarbij wordt enige tijd stilgestaan bij de werking van de camera, en bij basistechnieken zoals diafragma en sluitertijd, witbalans en Histogram, en de diverse programmastanden. Ook krijgen deelnemers specifieke tips om het landschap op een mooie en interessante manier vast te leggen. Zo komen onderwerpen ter sprake zoals de plaats van de horizon in het beeld, dieptewerking, compositie, inkadering, de Gulden snede, en nog veel meer.

Na de lunch gaan de deelnemers naar buiten, om in de schitterende omgeving de theorie in praktijk te brengen. Na ongeveer anderhalf uur buiten fotograferen worden de foto's bekeken en van opbouwende kritiek voorzien. De workshop is alleen bestemd voor fotografen met een digitale camera.

duur: een dag (inclusief lunch) van 10.00 tot 16.00 uur.

doelgroep en prijzen: beginnende en gevorderde fotografen met digitale compact- of spiegelreflexcamera. kosten: 95,00 euro voor leden van Vereniging Natuurmonumenten, 97,50 voor niet-leden, inclusief lunch. Bedrag contant te voldoen voor aanvang van de workshop.
Bij deze prijs is inbegrepen een digitale versie van de Informatiemap "Leer het landschap goed fotograferen", samengesteld door journalist en fotograaf Axel Wiewel. 

opgave: gebruik het Aanmeldformulier op de pagina Aanmelding en contact. Eén deelnemer per aanmelding. Zodra u wordt genoemd op de Deelnemersliijst, bent u aangemeld. Enkele weken voordat de cursus of workshop begint, ontvangt u van ons een bevestiging met de details van de bijeenkomsten. Opgave vooraf is nodig.

Maximum aantal deelnemers: 12, minimum aantal: 6.
Bij minder dan zes aanmeldingen gaat deze cursus niet door.

Lees reacties van deelnemers aan deze workshop

 

 

 

Powered by CouchCMS